Macifröccs

 2010.03.10. 15:17

Íz: 10/8

Hatás: 10/7

Ár: 10/9

 

Ki ne ismerné Pesten a - néhány kocsmában már a sör forgalmát is überelő - híres macifröccsöt? Nem nevezhető igazán koktélnak, technikailag inkább a fröccsnek felel meg, arányokat tekintve leginkább a házmesternek, itt ugyanis szóda helyett málnaszörp kerül a borhoz. A macifröccs szót hallva a legtöbb ember az Akáfca sörözőre asszociál, noha a legtöbb pesti kocsmában nem ismeretlen az ital. Itt 200 forintért juthatunk hozzá a rózsaszín nedűhöz, ami igazán pénztárcabarát. Nagyon könnyen fogyasztható pia, bár valaki szerint már-már buzisan édes. Hatást tekintve: kinek kevesebb, kinek több maci kell hogy elérje azt az állapotot amikor már azt se bánná, ha maga Maci Laci kényeztetné az ánuszrózsáját.

Mindenképpen érdekes info: a Nagydiófa sörözőben most 330 forintért hozzájuthattok a macifröccs+jäger menühöz. (170+160 Ft)

Címkék: macifröccs

A bejegyzés trackback címe:

https://proletarkoktel.blog.hu/api/trackback/id/tr211828662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

silentscream 2011.06.09. 18:51:52

A Lőrinc Sörkertben überelhetetlen :) brum.
süti beállítások módosítása